Asbestsanering i Stockholm

Asbestsanering i Stockholm

Det krävs lång erfarenhet för att arbeta med asbestsanering. Förutom all form av saneringsarbeten så utför vi även rivningar och håltagning i bland annat betong. Vårt fokus är service och kvalité! Våra hantverkare har gedigen kompetens och lång erfarenhet av att arbeta med sanering och rivning, så behöver du hjälp med rivning, sanering och håltagning i betong eller sten så har du hittat rätt.

Asbestsanering – Rivning asbest i Stockholm

En helhetspartner som är med dig från början till slut underlättar och förenklar. Vi hjälper dig med förstudien, planeringen och arbetet till slut. Företaget är miljöfokuserade och all utrustning vi använder är modern och säker. Vi har givetvis rätt utbildning för att hantera miljöfarligt avfall på ett korrekt sätt.

Asbest & Eternit kan finnas lite varstans!
När det gäller rivning utför vi både inomhus- och utomhusrivningar, det kan vara allt från kök, badrum balkonger eller hela fastigheter. Vi utför även ombyggnadsrivningar för exempelvis stambyten. Skulle fastigheten innehålla asbest har vi full behörighet att utföra saneringsarbeten och rivningar. Skulle det finnas en misstanke om att det förekommer asbest så hjälper vi dig med att analysera och inventera samt att skicka en ansökan om tillstånd för rivning, för att tillslut utföra arbetet åt dig. Sättet vi arbetar på är säkert och följer alla föreskrifter som finns vid hantering av asbest. Vi skärmar dessutom av och skapar ett undertryck i det område där asbest förekommer.

Asbestsanering i hela Storstockholm
Företaget är lokaliserat i Uppsala och Stockholm, och vi har kunder i hela området med omnejd. Vi hjälper privatpersoner och bostadsrättsföreningar samt företag. Välkommen att kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning för dig till mycket konkurrenskraftiga priser!